به گزارش هلث دی نیوز پژوهشگران میگویند با توجه به این یافتهها لازم است به بیماران دچار کمردرد کمک کرد تا سیگار را ترک کنند.
این پژوهشگران 5300 بیمار دچار کمردرد به علت مشکلات ستون فقرات را که تحت درمان جراحی یا غیرجراحی قرار گرفته بودند، برای 8 ماه تحت نظر قرار دادند.
هنگام شروع درمان، افراد که پیش از این سیگار را ترک کرده بودند یا هرگز سیگار نکشیده بودند، کمردرد بسیار کمتری را نسبت به بیماران سیگاری یا آنهایی که در طول این بررسی سیگار را ترک کردند، گزارش کردند. سیگاریهای فعلی براساس همه ردهبندیهای تعیین شدت درد، میزان درد بالاتری نسبت به افرادی داشتند که هرگز سیگار نکشیده بودند.
بیمارانی که در طول دوره درمان سیگار را ترک کردند، بهبودی بیشتری از لحاظ کاهش کمردرد نسبت به بیمارانی پیدا کردند که به سیگار کشیدن ادامه دادند.
این پژوهشگران میگویند با توجه رابطه میان ترک سیگار و کاهش درد در این بیماران لازم است برای بیماران دچار اختلالات دردناک ستون فقرات برنامههای ترک سیگار به اجرا درآید.
گرچه این بررسی رابطهای میان ترک سیگار و کاهش کمردرد را نشان میدهد، رابطه سببی را میان این دو ثابت نمیکند.
پژوهشهای قبلی نشان داده است که میزان سیگار کشیدن و "علائم عاطفی منفی" در بزرگسالان دچار گردن درد یا کمردرد مزمن بالاتر است. و این مسئله مطرح شده است که آیا این افراد مبتلا به درد مزمن با این تصور که سیگار کشیدن به آنها کمک میکند، به این کار روی آوردهاند یا نه.